transport duitsland

Duitsland is het Europese land met de grootste omzet in de logistieke sector. De redenen voor het succes van de Duitse logistieke sector zijn de centrale geografische ligging, de hoge kwaliteit van diensten en infrastructuur en de nauwe integratie met de Duitse exporterende industrie.

Mede dankzij het uitstekende transportnetwerk waar Duitsland over beschikt, kent Duitsland vele logistieke locaties. Er zijn een aantal grootstedelijke regio’s waarlangs het merendeel van de goederen wordt vervoerd. Dit zijn de regio’s Duisburg/Nederrijn, Midden-Duitsland, Frankfurt, Keulen-Bonn, Hamburg en Bremen. Wat opvalt aan deze regio’s is de verbinding met de internationale markten. 

van en naar duitsland

Ben je op zoek naar een logistieke oplossing voor jouw goederen van of naar Duitsland? Dan ben je bij Roel Ottenheim Logistics aan het juiste adres. Dagelijks vertrekken er vrachtwagens met ladingen naar verschillende regio’s in Duitsland. Wij zorgen ervoor dat jouw goederen op de juiste tijd en gewenste plaats worden afgeleverd. 

offerte aanvragen of op zoek naar meer informatie?

Foto Raph

Raph Wassenberg
Sales

+31 (0)475 794 114
Sales@roelottenheim.nl

    *verplicht veld

    offerte aanvragen of op zoek naar meer informatie?

    Jessica

      *verplicht veld