transport Oostenrijk

Oostenrijk staat bekend om zijn economische ontwikkeling die zich kenmerkt door een hoge mate van innovatie. Daarnaast beschikt Oostenrijk ook nog eens over een sterke industrie- en dienstensector. Hierdoor is Oostenrijk ook een van de rijkste en meest stabiele landen van Europa. 

Het Oostenrijkse wegennet is een van de beste en dichtste van Europa. Dit maakt het Oostenrijkse weggennet dus uitermate geschikt voor goederentransport. Met een totale lengte van ongeveer 80.000 kilometer aan (tol)wegen en snelwegen is het land goed bereikbaar en uitstekend aangesloten op het Europese wegennet, waardoor veilig en efficiënt vervoer door heel Europa mogelijk is.

van en naar Oostenrijk

Ben je op zoek naar een logistieke oplossing voor jouw goederen van of naar Oostenrijk? Dan ben je bij Roel Ottenheim Logistics aan het juiste adres. Niet alleen de grotere steden zoals Wenen, Graz, Linz, Salzburg of Innsbruck, maar ook de kleinere plaatsen in Oostenrijk zijn voor ons bekend terrein. Wij zorgen ervoor dat jouw goederen op de juiste tijd en gewenste plaats worden afgeleverd. 

offerte aanvragen of op zoek naar meer informatie?

Foto Natasja

Natasja van Offeren
Sales

+31 (0)475 794 108
Sales@roelottenheim.nl
Foto Raph

Raph Wassenberg
Sales

+31 (0)475 794 114
Sales@roelottenheim.nl

    *verplicht veld