ONZE SPECIALITEIT

Roel Ottenheim Logistics is specialist op het gebied van wegtransport. Wij zorgen dat jouw lading altijd veilig en op tijd op de eindbestemming arriveert, of juist van daaruit jouw kant op komt. Ieder transport vereist zorgvuldige voorbereiding, diepgaande kennis van lokale regels en precieze afhandeling van documenten. Door onze jarenlange ervaring hebben we hier ons specialisme van gemaakt en ontzorgen wij jou graag met al jouw wegtransporten. 

We vervoeren jouw vracht met grote nauwkeurigheid. Dit doen we veelal door middel van onze vaste charters die rijden met onze eigen Roel Ottenheim Logistics trailers, welke uiteraard zijn voorzien van alle moderne technieken.

Aan de andere kant zijn we ook werkzaam als forwarder. Met onze brede kennis en ervaring op de Europese markt beschikken we over een groot netwerk binnen de logistieke sector. 

FTL/LTL/GROUPAGE

We zijn onder andere expert in het ontzorgen van wegtransporten van onze klanten met transporten van en naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Maar uiteraard ontzorgen we je ook graag met transporten naar eventuele andere Europese bestemmingen. 

Of het nu om FTL (full truck load),  LTL (less than truckload) of groupagezendingen gaat, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Het verplaatsen van goederen naar de eindbestemming vormt de basis van de service. Dit betekent op tijd laden, veilig vervoeren en op tijd afleveren zonder schade en zonder manco’s.

offerte aanvragen of op zoek naar meer informatie?

Foto Raph

Raph Wassenberg
Sales

+31 (0)475 794 114
Sales@roelottenheim.nl

    *verplicht veld

    offerte aanvragen of op zoek naar meer informatie?

    Jessica

      *verplicht veld